Translate

dimecres, de maig 19, 2010

DADES D'ATUR COMARCAL ABRIL 2010



(feu clic en el gràfic per ampliar)

Si analitzem les dades del més d'abril, comparant amb el més anterior veiem que hi ha 27 aturats menys en tota la comarca que al més anterior.
Per sectors ha augmentat en 8 aturats del sector agricola i 22 aturats més entre les persones que no tenien feina anterior, estem a final de curs i poden ser nous demandants d'ocupació que fins ara no estaven en llistes de població activa. Per altra banda el sector serveis redueix l'atur en 36 persones però es una dada que a aquestes alçades de l'any, amb l'estiu a punt d'arribar i l'importància del turisme en la nostra comarca, era d'esperar. En construcció hem reduït 14 aturats respecte al més anterior i en indústria 7 menys.
A Benicarló incrementa en 25 persones l'atur de les quals 15 són en agricultura i redueix en 4 persones el sector industrial.

Per poblacions BENICARLÓ es la que més atur aporta aquest més al total comarcal amb 25 aturats més, mentre que PENYÍSCOLA, gràcies al sector serveis, es la que més redueix l'atur (32 persones han trobat feina a Penyiscola).

He modificat la taula per a que es puga vore millor l'evolució de l'atur. Intentaré penjar un gràfic en una pàgina del bloc.(feu clic en el gràfic per vore sencer)